FB_Zelissca-01

Vstop prost. Prispevka ni.

Uporaba zdravilnih rastlin za zdravljenje in lajšanje bolezenskih stanj in znanja o delovanju posameznih zdravilnih rastlin so se razvijala vzporedno z razvojem človeštva. Na delavnici se bomo na terenu spoznali z različnimi zdravilnimi zelišči in njihovo uporabo. Dobimo se v petek, 12.7.2019 ob 16. uri v MKC Pri Rdeči Ostrigi, nato pa se bomo odpravili v naravo, kjer se bomo naučili prepoznati, nabrati in shraniti različna zelišča. Delavnica bo trajala približno 3 ure.

Dogodek poteka v organizaciji Zavoda O, VGC Škofja Loka. Zato, da je delavnica brezplačna, vas  vljudno naprošamo, da ob obisku izpolnite neobvezujočo izjavo o vključitvi v VGC Gorenjske in se podpišete na listo prisotnosti.

Projekt sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti in Evropski socialni sklad v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 9. Socialna vključenost in zmanjševanje tveganja revščine, prednostne naložbe: 9.1. Aktivno vključevanje, vključno s spodbujanjem enakih možnosti in dejavnega sodelovanja ter izboljšanje zaposljivosti in specifičnega cilja: 9.1.3. Preprečevanje zdrsa v revščino oziroma socialno izključenost in zmanjševanje neenakosti v zdravju.

FACEBOOK DOGODEK: ZDRAVILNA ZELIŠČA