Brezplačno.

OPRAN MOŽGAN je škofjeloško – kranjsko – novogoriška hardkorovska zasedba, ki je v zadnjem letu stare realnosti preigrala kar nekaj domačih kultnih odrov. Sami pravijo, da jim je največji zagon dalo to, da – citiramo – “smo lahko s prve špilal s svojimi najljubšimi pank bendi na kere smo si ga žlajfal u garaži”. Sicer pa fantje igrajo prijetno mešanico hardcore punka ter crusta, ki ju posolijo s ščepcem grinda. Skratka, po dolgem času ima Loka spet dober mlad bend!

In Opran možgan je nemilosrdno udaril z naslednjo direktno hard core punk akcijo. Odsotnost basa ni najedla stabilnega kitarskega tandema, ki je križal hreščečo brzino in apokaliptično ostrino, pokonci pa ga je držala sprogramirana ritem mašina, ki ni dopuščala padca. (Igor Bašin – BIGor, Odzven)

BALTAZAR je dvoglava tehnično nadrkana druidska pojava z odkritosrčno fascinacijo nad kozmičnim. Kot njegov animirani soimenjak, je mojster fuzije, neslutenih zavojev in nepričakovanih razpletov. Šamanski riffi, obredni ritmi in mistični sintetični zvoki v službi prvobitne izkušnje arhetipskih kitarskih muzik.

VIDEOPOSNETKI:

OPRAN MOŽGAN

BALTAZAR