Brezplačno.

AGREGAT so postojnsko – reški hardcore nažigači, kjer najdemo dolgoletno pank ekipo, ki je močno prisotna na DIY sceni tako z muziko kot tudi skejtanjem ter raznolikim udejstvovanjem na znameniti postojnski Pumpi. Stari znanci regionalne glasbene scene so lani izdali vinilko “Agregatke dol”.

Agregat raje prepustijo odkrivanje tople vode drugim in se osredotočijo na to, kar znajo. Eksplozija solidnega rifovja, dretja in bobnanja, zapakiranih v grob miks, plato pripelje do dobitačne kombinacije, ki jo v hardcoru vedno moraš dobro zadeti in ki na Agregatke dol deluje perfektno. (Damjan Manevski, Radio Študent)

COGITO ERGO SEX je duo, ki od jeseni 2020 ustvarja v ljubljanskem Detroitu. Bolj kot pripadati določenemu žanru, mu je pomembno ustvarjati atmosfero in suspenz. Zvočna pokrajina je temačna in psihedelična; včasih brutalna in surova, drugič sanjava in mistična. Bas kitara preigrava težke rife punka ali pa zapade v odsotno zamaknjenost sedemdesetih. Bobni udarjajo vse od silovitega techna do razredčenega minimalizma. Synth se priključi občasno, ko bend zapelje v analogne elektro eksperimente.

VIDEOPOSNETKI:

AGREGAT

AGREGAT