Prispevek v predprodaji znaša 15 €, na dan dogodka znaša 18 €

KOALA VOICE je slovenski četverec, ki je s svojo neobremenjenostjo, razbijaško indie punk prezenco polno nalezljivih melodij in zasoljenih kitarskih riffov zelo hitro prirastel k srcu množicam, tako po Sloveniji kot tudi drugje po Evropi. Njihova muzikalnost in očarljivost jim je pridobila tudi mesto predskupine pred legendarnimi Pixies v ljubljanskih Križankah. Svojo publiko pa so naprej lovili tudi po večjih evropskih festivalih, kot so Liverpool Sound City, Tallinn Music Week, Bush Budapest, Pohoda, Monkey Week, Exit, Inmusic in drugi. 

ŠIROM so Ana Kravanja, Samo Kutin in Iztok Koren, ki jih poznamo iz zasedb kot so ŠKM banda, Hexenbrutal, Najoua, Samo Gromofon in Horda grdih. Ustvarjajo samosvoj, stilsko homogen izraz, razpet med široko polje ljudskih zvenov in sodobnih akustično-rockerskih meditacij. Kar naposled slišimo je prizemljen, vendar še vedno mističen minimalizem. Zasedbo so opazili cenjeni tuji mediji, npr. radio KEXP, revija Wire in ARTE TV, nastopila pa je tudi na slovitih festivalih, kot sta Eurosonic in Roskilde.

tetameta je projekt elektronske glasbe s poudarjeno melanholično noto ambientalnega. Večslojni spevi sintetizatorjev v misli prikličejo podobe futurističnih pokrajin, hkrati pa se čutnejši segmenti zdijo že znani, kot spomini na otroštvo.

KOALA VOICE (akustično)

ŠIROM

TETAMETA