Prispevek v predprodaji znaša 15 € (early bird) in 18 €, na dan dogodka znaša 20 €

SMOKE MARDELJANO & AJS NIGRUTIN je zvezdniški dvojec, ki ga sestavljata dva od najprepoznavnejših balkanskih reperjev. Prvi je otrok neizprosnega beograjskega betona in eden najbolj vročih srbskih reperjev ta hip, drugi pa papučar in stara baraba (B’rapčina), širši javnosti poznan kot eden izmed protagonistov kultne zasedbe Bad Copy. V letošnjem letu sta izdala prvi skupni album “Kad goveda utihnu”.

freekind. uspešno pišeta novo poglavje regionalnega neo – soula, ki opazno štrli iz povprečja. Njuni singli so postali del redne glasbene opreme radijskih postaj kot so avstrijski FM4 ter nemška Radio Eins in Flux fm, nastopat v živo v radijskem etru pa ju je povabil tudi sloviti nemški radio Cosmo. Za njima je že kopica nastopov na mednarodnih odrih in festivalih. V letošnjem juniju dekleti izdajata prvi dolgometražni album “Since Always And Forever” ter se odpravljata na prvo turnejo po Angliji ter na festivale kot so na Funk & Soul, Exit in Sziget.

ČUVARKUĆA je osiješka indie pop zasedba, ki je nastala na pogorišču dream noise zasedbe Harvo Jay, ki jo je vodil Hrvoje Dešić. Prav tam je pognal album “Curino cvijeće”, glasbeni herbarij, na katerem Dešić s spremljevalno zasedbo vzgoji rožnate melodije, dinamične prehode in spevne refrene.

SLOWMOTION LIVESTREAM je Matevž Kovačič, širši javnosti poznan kot član že pokojne zasedbe Apory Museum. S svojim izjemno čislanim EP-jem “From Beak To Bone” ter njegovima naslednikoma “Memory Collapses Time” in “Rituals” je sunkovito požel neverjetno odobravanje domače kritike. Ravnokar je izdal nov album “A Statue in Front of the Devil”, ki je že eden najresnejših kandidatov za domačo ploščo leta.

VJ DIMENSION je izvrstni vizualec, ki na Hafnerjevem memorialu skrbi za mešanje slike v živo že vse od leta 2012, sicer pa je dolgoletni član kruja Vibe Department.

SMOKE MARDELJANO & AJS NIGRUTIN

freekind.

ČUVARKUĆA

SLOWMOTION LIVESTREAM