Prispevek v predprodaji znaša 15 € (early bird) in 18 €, na dan dogodka znaša 20 €

REPETITOR je nedvomno daleč najpomembnejša skupina zadnjega desetletja na področju bivše skupne države (in verjetno tudi širše). Odigrali so nešteto koncertov širom Balkana, izvedli več EU turnej in nastopili na velikih odrih (Sziget, Exit, Pohoda, Rock For People, Loftas, Europavox, INmusic, Stereoleto…), ter celo v Rusiji in na Kitajskem.

HAIKU GARDEN so »pionirji slovenskega shoegaza«, ki na lovu za lastnim noisepopoidnim izrazom ne sprejemajo kompromisov. Na novem, težko pričakovanem drugem albumu Loose Contacts / Tense Present s hitrejšimi ritmi in intenzivnejšo zvočno podobo še bolj suvereno spajajo vplive shoegaza, postpunka, krautrocka in noisa.

DISDRUG je boleče in hrupno nežen, pretežno instrumentalen trio iz Železnikov, ki ustvarja in igra nestabilno, dinamično mešanico trdih rifov, tolče po basu in groova na bobnih. Po dvajsetih letih – še vedno brez izdanega prvenca.

ZAMIŠLJENI LIKOVI I NEPRAVDA je spreminjajoča-se-zasedba, ki je nekakšen džemerski odvod temačnih Spiridon. Gre za moteno stanje zavesti s predstavo o rocku, potopljenem v post-punk in noise. V dobrih štirih letih so izdali že preko ducat plošč.

REPETITOR

HAIKU GARDEN

DISDRUG

ZAMIŠLJENI LIKOVI I NEPRAVDA